Profiel                                                                                                                                                                   [startpagina]

Algemeen                                                                                                                                              J. Bijlmer Milieu-advies is het éénmansbedrijf van Joost Bijlmer, opgericht in 2007. Ik ben opgeleid als fysisch geograaf aan de Universiteit van Amsterdam waar ik in 1998 ben afgestudeerd. Een belangrijk onderdeel van deze studie is kennis van fysische en chemische processen in de bodem. Daarnaast heeft de studie als doel mensen op te leiden tot zelfstandige onderzoekers. Vanaf 2001 ben ik steeds voor de overheid werkzaam geweest op bodemgebied.

In mijn CV kunt u meer teruglezen over mijn achtergrond en werkervaring.

Werkzaamheden                                                                                                                                 In mijn werkzaamheden als zelfstandig adviseur richt ik me op het ondersteunen en adviseren van gemeentelijke en provinciale overheden in hun taken op bodemgebied. Overheden kunnen kampen met een tijdelijk personeelstekort, of een gebrek aan expertise op een specifiek gebied. Doordat ik jarenlang bij provincies en gemeenten heb gewerkt kan ik bogen op een gedegen kennis van het vakgebied, de wet- en regelgeving alsmede van de overheidsorganisaties zelf. 

De uitgangspunten bij mijn werk zijn:

 

- een gedegen vakkennis;               - gezond verstand;                         - een pragmatische instelling.

 

Daarbij streef ik ernaar alles zoveel mogelijk in goed overleg met de opdrachtgever uit te voeren.